pajurawet

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

pajurawet

  • kusut, pabaliut (benang, tali).
  • Si Elis menerkeun benang jait anu pajurawet kaditu kadieu.
  • Kabel listrik teh pajurawet di luhureun tiang, matak goréng dina poto.

Tingkatan basa[édit]

  • pajurawet: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.