pakakas

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

pakakas

  • nuduhkeun kana ngaran parabot pikeun barangjieun naon baé.
  • Balanja pakakas dapur alusna mah di pasar sabab lengkep.
  • Pakakas dapur paranti masak biasana dijieun tina alumunium.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.