Lompat ke isi

pakakas

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

pakakas

  • nuduhkeun kana ngaran parabot pikeun barangjieun naon baé.
  • Balanja pakakas dapur alusna mah di pasar sabab lengkep.
  • Pakakas dapur paranti masak biasana dijieun tina alumunium.
Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.