paku

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

paku

(file)
  • pakakas nu dijieun tina beusi pikeun pamageuh rupi-rupi dangdanan; gedéna paling leutik sagedé jarum jeung paling gedé sagedé patlot; tingkatan baud, sekrup, keling, mur.
  • Mang, ménta paku 10 siki keur maku golodog.
  • Kang, paku sakilona sabaraha?

Tingkatan basa[édit]

  • Paku: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.