palédang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

palédang

  • jelema tukang nyieun barang tina tambaga..
  • Palédang keur nyieun téko gedé.
  • Palédang ogé nyieun sagala barang hiasan.


Tingkatan basa[édit]

  • palédang: basa loma


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.