palsu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

palsu

  • naon baé anu hartina teu asli, teu murni.
  • Ayeuna mah loba barang impor anu siga oténtik padahal mah palsu.
  • Sing saha anu méré kasaksian palsu di pangadilan ka hareupna bakal beunang matak.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.