Lompat ke isi

palu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

palu

  • ngaran barang parabot tina beusi paragi tukal-takol.
  • Mang Ajat sok mawa palu kamana-mana lantaran geus jadi tukang bangunan ayeuna mah.
  • Meuli palu ayeuna mah bisa make toko onlén sabab jaman geus canggih.


Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.