panceg

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

panceg

(file)
  • dibasakeun kana jelema anu kuat jeung tegak
  • Lamun jadi jelema kudu panceg dina hiji perkara.
  • Kuring jangjian jeung babaturan dina jam 12 panceg.

Tingkatan basa[édit]

  • panceg : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.