panggih

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

panggih

  • hiji hal anu dibasakeun ka nu ditéangan atawa geus euweuh jol katangkep deui ku pancaindra.
  • "Panggih heula atuh kadieu jeung kuring geus lila pajauh!".
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.