panggul

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

panggul

  • kecap pagawéan barangbawa hiji benda anu nyodor ka hareup dina taktak.
  • Panggul nu alus nyaéta saimbang kénca jeung katuhu.
  • Bapa keur meuli alat paranti panggul di pasar.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.