pangpéng

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

pangpéng

  1. pagawéan ngalungkeun kalapa asak pikitrikeun ti luhur ka balong sangkan picungapeunana ulah ruksak atawa lamun kalapa muda na teu bucat
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.