pangparang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

pangparang

  1. palang anu disukuan, tiasa digunakeun dina rupa-rupa guna. diantarana pikeun pamoéan, lamun di tempat tidur nyaéta beusi-beusina handapeun papan
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.