panonpoé

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

panonpoé

  • ngaran seuneu di langit anu katenjo ku panon anu nyaangan ti beurang sarta nyaangan alam dunya.
  • Lamun kaayaan keur ceudeum biasana panonpoé tara katingali.
  • Kaayaan keur panas-panasna beurang ayana pas panonpoé aya di luhur sirah.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.