pantes

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

pantes

pantes

Sinal de igual.svg Sinonim

mapantes

  • ngira-ngira supaya pantes

pamantes

  • naon-naon nu matak pantes

pipanteseun

  • bakal pantes