pantes

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap sipat

pantes

Sinal de igual.svg Sinonim

mapantes

  • ngira-ngira supaya pantes

pamantes

  • naon-naon nu matak pantes

pipanteseun

  • bakal pantes