papang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

papang

  • dibasakeun keur budak anu kiih.
  • Néng, tadi wengi papang nya dina kasur?
  • Néng ari papang tong dimana waé!
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.