paré

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

paré

  • ngaran pibasaeun nu dipelakna di huma atawa di sawah.
  • Paré nu geus bisa dijieun sangu ngarana béas.
  • Patani keur melak paré di sawah.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.