para

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

para

  • lolongkrang di antara lalangit jeung hateup imah; baheula sok dipaké keur nyimpen kaperluan anu dipaké sataun sakali atawa keur candoli dina hajat.
  • Di para biasana sok loba beurit.
  • Pa, geura oméan para, bisi bocor mun usum hujan.

Tingkatan basa[édit]

  • Para: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.