parabot

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

parabot

  • rupa-rupa barang nu sok dipaké kaperluan jelema digawé.
  • Tukang parabot biasana liwat ka hareup imah unggal isuk-isuk.
  • Ayeuna mah tukang parabot téh dagangna maké mobil.


Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.