Lompat ke isi

parahu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

parahu

  • ngaran barang anu paragi tutumpakan di laut.
  • Parahu anu dijieun tina awi disebutna rakit.
  • Parahu leutik anu dijieun tina kayu biasana sok jadi cocooan budak.


Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.