parawan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

parawan

parawan[édit]

  1. cawéné, awéwé nu can boga salaki
  2. awéwé nu can kungsi dikedengan (diéwé) ku lalaki
Kecap pagawéan [su]

parawan

marawanan[édit]

  1. ngedengan (ngéwé) parawan