parawan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

parawan

  1. cawéné, awéwé nu can boga salaki
  2. awéwé nu can kungsi dikedengan (diéwé) ku lalaki

Open book 01.svg Kecap pagawéan

marawanan

  1. ngedengan (ngéwé) parawan