Lompat ke isi

paria

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

paria

  • tutuwuhan anu ngareuy, buahna paranjang siga bonténg jeung rasana pait.
  • Kuring meuli paria ti pasar.
  • Mang Ujang melak paria diareuykeun kana pager.
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.