paro

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

paro

  • satengah, dibagi dua, sabagian.
  • Paro atuh dombana ku kuring!
  • Tanah téh paro wéh ku kuring, daripada gamlung!

Tingkatan basa[édit]

  • paro: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.