pasang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

pasang

  • cai laut nu nambahan anu buktina sok hanjat ka basisir.
  • Cai laut keur pasang cirina usum halodo di basisir.
  • "Geura pasang ieu paku téh pikeun awina bisa ngahiji!".


Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.