Lompat ke isi

patlot

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

patlot

(file)
  • alat paragi nulis dina kertas, ngaran lainna potlot.
  • Si Ica ceurik lantaran patlona leungit pas érék ujian.
  • Abi mésér patlot di tokona Mang Doni, murah jeung loba jinisna.

Tingkatan basa[édit]

  • Patlot: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.