patrom

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

patrom

  • wadah obat atawa eusi bedil, mariem, péstol.
  • Cara ngagunakeun patrom nyaéta ku cara diasupkeun kana jero kucubungna.
  • Patrom biasana sok jadi wadah eusi atawa obat saperti pélor, mimis, pancarutah.

Tingkatan basa[édit]

  • patrom: basa loma


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.