pawon

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

pawon

  • sabagian tina imah nu dihawuan lantaran tempatna nyieun kadaharan.
  • Pun lanceuk keur nyieun soto di pawon jeung bibi.
  • Pawon keur dibersihan ku Bapa lantaran kamari geus dipaké nyieun kadaharan hajat.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.