Lompat ke isi

piceun

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

piceun

  • pagawéan ninggalkeun, alungkeun nanaon nu geus teu dipaké deui, teu diarah (runtah).
  • Geura piceun runtah teh méh teu bau di dapur.
  • Tong loba miceunan cai, nyaho keur hésé dimamana.

Tingkatan basa[édit]

  • piceun: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.