Lompat ke isi

pikir

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

pikir

  • kecap anu nuduhkeun barang gaib anu ngusikeun atawa ngagerakeun budo, akal, jeung batin manusa.
  • “Mang Enday sigana mah boga pikir kadua leutik ka Nyi Engkom."
  • “Ari méméh ngalakukeun pagawéan téh kudu dipikir heula piakibateunana."

Tingkatan basa[édit]

  • pikir : basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.