piring

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Citakan:Sunda[édit]

Kecap barang [su]

piring

  • Mangrupakeun wawadahan nu disayagikeun pikeun katuangan, didamel tina rupi-rupi bahan sapertos keramik.
  • Ki zaéd meupeuskeun piring beling.
  • Jaman kiwari mah parasmanan téh sok maké piring rotan.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.