Lompat ke isi

poster

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

poster

  • poster, plakat dipasang di tempat umum (dina bentuk pangumuman atawa iklan).
  • Poster anu ditapelkeun di mading sakola mangrupakeun tugas kelas sapuluh.
  • Kamari di sakola guru keur napel-napelkeun poster dina témbok.
  • Salah sahiji widang lomba anu diayakeun teh nyaéta lomba nyieun poster tentang sampah.
  • Poster ngeunaan alam anu dijieun ku murid kelas lima teh meunang peunteun anu alus ti guru seni budaya
  • Basa poé kamari dina baliho Balé Kota dipasangkeun poster anu gede pikeun ngareuah-reuah poé basa indung internasional
  • Dina témbok kamar kuring ngagantung sajumlah ageung poster pilem karesep kuring.
  • Salaku desainer grafis, abdi mindeng nyieun poster kreatif pikeun acara lokal.
  • Poster paméran seni sakola mintonkeun bakat siswa urang.
  • Nalika konsér band favorit urang ngumumkeun, abdi langsung nyitak poster pikeun acara.
  • Di toko buku, kuring manggihan hiji poster mereun nu masihan kuring sumanget anyar.
  • Ruang kelas dihias ku poster-poster warta kaagamaan pikeun ngaronjatkeun kasadaran sosial.
  • Nalika kuring ngumbara, kuring resep ngumpulkeun poster ti tempat anu kuring nganjang.
  • Ku reueus, kuring nampilkeun poster-poster karya seni anak kuring dina lomari kuring.
  • Poster kampanye lingkungan mantuan ngaronjatkeun kasadaran masarakat ngeunaan pentingna konservasi alam.
  • Nalika buku panganyarna pangarang kawentar urang dibuka, toko buku mindeng nampilkeun poster promosi.


Tingkatan basa[édit]

  • poster: basa loma
Tarjamahan[?]