Lompat ke isi

puhu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

puhu

  • bagian tina tangkal bagian handap atawa pangkuatna ukuranna ogé panggedéna. Bisa ogé dilarapkeun kana bagian awak, upamana puhu leungeun.
  • “Kai téh usum hujan mah baruruk, nu kapuluk ukur puhuna."
  • “Puhu leungeun téh karasa pegelna sabada napian dua karung paré."

Tingkatan basa[édit]

  • puhu : basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.