Lompat ke isi

pulo

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

pulo

(file)
  • hiji tanah lega anu dikurilingan ku sagara.

Tingkatan basa[édit]

  • pulo : basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.