pulpen

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

pulpen

  1. ngaran salahsahiji benda jang nulis dijieuna tina palastik, di jerona aya tinta nu bisa ngaluarkeun cairan jang tutulisan.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.