punggel

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

punggel

  • munggel, motong atawa neukteuk tangkal anu nangtung kénéh.
  • Nuar tangkal supaya ulah rusak turuyanana biasana kudu dipunggel heula.
  • Tangkal nu jarangkung dipipir imah dipunggel ku bapa.

Tingkatan basa[édit]

  • punggel: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.