rébu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

rébu

  • sarua hartina jeung réwu nu tungtungna aya nol tilu.
  • Goréngan ayeuna hargana dua rébu geus meunang dua.
  • Bapa méré duit jajan lima puluh rébu unggal saminggu sakali.

Tingkatan basa[édit]

  • rébu : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.