réméh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

réméh

  • sababarahahiji siki kéjo atawa daharan lain nu ragrag keur dahar.
  • Rani lamun dahar roti garing sok ninggalkeun réméh nu matak ateul kana dampal suku mun katincak.
  • Roti garing lamun dijieun réméh tina bubukna bisa dijieun tipung roti.

Tingkatan basa[édit]

  • réméh : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.