réndéng

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

réndéng

  • kaayaan keur nangtung atawa diuk pagigir-gigir.
  • Walimahan mah kudu bisa réndéng diukna jeung salaki sabab geus akad sah.
  • Lamun acan puguh muhrim diuk téh ulah réndéng bari padeukeut kitu.

Tingkatan basa[édit]

  • réndéng : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.