rénghap

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

rénghap

  • nyeuseup napas sakali seuseup.
  • Reuwas pisan ngadangu kabar, nepi ka kungsi teu bisa ngarénghap.
  • Datang ka acara, si Marni meni rénghap-ranjug da buru-buru pisan telat ti imahna.

Tingkatan basa[édit]

  • rénghap: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.