réngsé

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

réngsé

  • nyaéta pagawéan anu geus anggeus.
  • Ieu silabus can réngsé kénéh sabab kudu dirapatkeun.
  • Pagawéan Si Budi geus réngsé ti kamari dikerjakeun di imah Si Bidu.

Tingkatan basa[édit]

  • réngsé : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.