rényom

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

rényom

  • pagawéan nimbrung milu ngomong pipaséun.
  • Adu rényom kembang paséa.
  • Budak paséa silih rényoman.

Tingkatan basa[édit]

  • rényom: basa loma
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.