racik

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

racik

  • disebat ogé jiret atawa kurung nu di jerona maké eupan pikeun ngeupanan manuk liar.
  • Bapa keur néangan racik di pasar burung Sukahaji.
  • Di pasar burung Sukahaji loba nu dagang racik rupa-rupa bentuk jeung warna.

Tingkatan basa[édit]

  • racik : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.