rada

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

rada

  • istilah nuduhkeun aya bédana di antara dua barang atawa dua kajadian.
  • Jelema éta téh sigana rada kaganggu sabab teu nyambung diajak ngobrol.
  • Toko emas nu seberang jalan dagang antingna rada mahal ogé geuning.

Tingkatan basa[édit]

  • rada : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.