raga

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

raga

  • wujud nu jadi ajeg-regejegna wujud jelema awak nu katénjo.
  • Sagala béak jang lomba olahraga jiwa raga ngabélam nagara di Olimpiade Jepang.
  • Situasi keur kieu raga kudu dijaga kaséhatanana pikeun boga imun anu kuat.

Tingkatan basa[édit]

  • raga : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.