rajét

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

rajét

  • pada saroéh, ruksak,
  • Rumah tangga téh aya waé nu awét rajét ti luar mah siga nu harmonis, tapi nyatana paraséa waé.
  • Pakéan baramaén nu sok kuriling gang rujat-rajét jeung kucel.

Tingkatan basa[édit]

  • rajét: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.