raja

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

raja

  • jabatan atawa posisi pangluhurna di kerajaan jeung nagara di mana posisina turun-temurun.
  • Kamari Raja Arab geus datang ka Indonesia dina silaturahmi jeung presiden.
  • Salian ti presiden, pimpinan nagara bisa ogé raja kawas di nagara Arab.

Tingkatan basa[édit]

  • raja : kecap serapan tina basa Sansekerta
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.