raksasa

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

raksasa

  • nyaéta serapan tina basa Sansekerta nu hartina tukang tunggu atawa nu ngajaga.
  • Gunung beulah kulon geus sohor ku raksasa nu nungguan di dinya.
  • Dongéng baheula sok aya carita raksasa nu hirupna di leuweung.

Tingkatan basa[édit]

  • raksasa : kecap serapan tina basa Sansekerta
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.