ralat

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ralat

  • nuduhkeun kana salah citak atawa salah tulis dina koran.
  • Bapa keur nyieun ralat di rédaksi sabab kamari teu kahaja salah citak berita.
  • Lamun dina buku atawa koran kudu diperhatikeun ralat nu sok aya di bagéan harep berita utama.

Tingkatan basa[édit]

  • ralat : kecap serapan tina basa Arab
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.