ramadan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

ramadan

  • serapan tina basa Arab nyaéta bulan puasa anu lobana tilu puluh poé.
  • Mamah unggal ramadan sok nyieun kolek cau jeung és campur.
  • Ngabuburit nyaéta istilah nu biasa aya pas ramadan bari resep ulin jeung babaturan.

Tingkatan basa[édit]

  • ramadan : kecap serapan tina basa Arab
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.