rambutan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

rambutan

  • ngaran salah sahiji bungbuahan anu cangkangna aya buluan kasar.
  • Si Ani teu bisaeun carana muka rambutan da manéhna mah kakara manggih.
  • Mamah keur balanja rambutan sabab keur usum di dieu.

Tingkatan basa[édit]

  • rambutan : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.