ranca

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

ranca

  • tempat mangrupa sawah anu leutakna jero jeung aya jukutan.
  • Bandung baheulana aya sababaraha hiji tempat urut ranca sabab aya jalan nu maké kecap éta.
  • Rumah Sakit Hasan Sadikin baheulana boga ngaran Rumah Sakit Ranca Badak tapina geus dirobah ku pamaréntah.

Tingkatan basa[édit]

  • ranca : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.