rancagé

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

rancagé

  • kaayaan ka jelema anu hirupna euweuh kakurangan jaba cukup kapinteranana.
  • Unpad boga rohangan nu disebat Balé Rancagé tempatna rupa-rupa acara akademik.
  • Diajar kudu sing bener pikeun boga kahirupan anurancagé matak reugreug ka haté kolot.

Tingkatan basa[édit]

  • rancagé : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.